-->

Αυτά είναι τα καλλυντικά που από το μπουντουάρ μας μπαίνουν κατευθείαν στο ψυγείο!


Είναι δεδομένο πως το ψυγείο μας αυτήν την περίοδο του χρόνου εκτός από αντικείμενο συντήρησης τροφίμων έχει μετατραπεί σε αποθηκευτικό ντουλάπι ομορφιάς έτσι κορίτσια; Όλες ξέρουμε πως η ζέστη αλλοιώνει τα αγαπημένα μας προιόντα. Ειδικά τα κραγιόν μας είναι τα πρώτα στα οποία παρατηρούμε την διαφορά αφού λιώνουν, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολα στην τοποθέτηση τους αν δεν έχουν παραμείνει όλο το βράδυ στο ραφάκι του ψυγείου. 

Υπάρχουν όμως και κάποια ακόμα προιόντα τα οποία το καλοκαίρι από την πρώτη στιγμή που τα αγοράζεις θέλουν ψυγείο όχι μόνο για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση αλλά και επειδή αυξάνεται η αποτελεσματικότητά τους και η όμορφη αίσθηση που αφήνουν στην επιδερμίδα μας. Ποιά είναι αυτά;;;;

Voila!! Εδώ θα σου αποδείξω τι πραγματικά συμβαίνει στο ψυγείο μιας beauty editor και γιατί σου προτείνω και εσένα να κάνεις το ίδιο.

Το πάνω πάνω ράφι έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε… ψυχρό μπουντουάρ! Το μόνο που λείπει είναι ένας καθρέφτης από πίσω για να τα εφαρμόζω κιόλας. (αστειεύομαι φυσικά, αλλά… και πάλι ποτέ δεν ξέρεις).

Μόλις ανοίξεις την πόρτα θα ανακαλύψεις τα εξής:

Face Mists: Παγωμένα δίνουν εντελώς άλλη αίσθηση στις υψηλές θερμοκρασίες που αντιμετωπίζει το δέρμα μας

PREP + PRIME FIX+ της MAC

PREP MAC
Ένα ανάλαφρο mist νερού με βιταμίνες και μέταλλα, εμπλουτισμένο με ένα μίγμα από πράσινο τσάι, χαμομήλι και αγγούρι, που καταπραΰνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση ενώ παράλληλα χαρίζει απαλή λάμψη που ανανεώνει και τελειοποιεί το μακιγιάζ. Αυτό το ασυναγώνιστο ενυδατικό mist μπορεί να χρησιμοποιηθεί με απεριόριστους τρόπους σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει μια ανάλαφρη υφή στο foundation, να ενισχύσει την ένταση του χρώματος, να βελτιώσει και να παρατείνει την διάρκεια του μακιγιάζ ή να ενυδατώσει και να καταπραΰνει την κουρασμένη επιδερμίδα. Τώρα και σε λαχταριστά νέα μόνιμα αρώματα: ρομαντικό τριαντάφυλλο, χαλαρωτική λεβάντα ή κρεμώδης καρύδα.

Hydrabio Spray Eau de Soin SPF30 της Bioderma 

Bioderma Hydrabio Eau De Soin Spray Spf30 50ml

Αντιοξειδωτικό, αντηλιακό και ενυδατικό νερό προσώπου για ευαίσθητο, ενυδατωμένο δέρμα.Περιποιείται άμεσα την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της ενυδάτωση και άνεση, ενώ την προστατεύει από εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες (μόλυνση, στρες, κρύο, UV ακτίνες) που συμβάλλουν στην αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανσή της.

Bepanthol® Σπρέι Αφρού

bepanthol cooling foam spray 75ml

Άμεση Ανακούφιση
Ψύχει άμεσα την πάσχουσα περιοχή, παρέχει διαρκή ενυδάτωση και καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα.Περιέχει φυσιολογικά λιπίδια και δεξπανθενόλη (προβιταμίνη Β5), για φυσική αποκατάσταση του δέρματος.Βασίζεται στην προηγμένη τεχνολογία Nanosorb, που ενισχύει την άμεση απορρόφηση των ενυδατικών συστατικών από το δέρμα και μειώνει τη δυσάρεστη αίσθηση του δέρματος που «τραβάει».

 



Πηγή

The post Αυτά είναι τα καλλυντικά που από το μπουντουάρ μας μπαίνουν κατευθείαν στο ψυγείο! appeared first on Daily-News.GR.



Add Your Comments

Disqus Comments