-->

Έρχεται νέο εργαλείο για παρακολούθηση του χρόνου που ξοδεύεις στο κοινωνικό δίκτυο

Έρχεται νέο εργαλείο για παρακολούθηση του χρόνου που ξοδεύεις στο κοινωνικό δίκτυο


Τη φετινή χρονιά έχουμε παρατηρήσει ότι ξαφνικά οι μεγάλες εταιρείες του Internet “κόπτονται” για την ώρα που ξοδεύουν οι χρήστες στις εφαρμογές-υπηρεσίες τους. Κατά τη διάρκεια του Google I/O 2018 είδαμε τη Google να κάνει λόγω για το “digital wellbeing” και να ανακοινώνει την ενσωμάτωση εργαλείων παρακολούθησης του χρόνου που ξοδεύει ο χρήστης σε κάθε εφαρμογή στο λειτουργικό σύστημα Android P. Στη συνέχεια, ακολούθησε η Apple με παρόμοια ανακοίνωση για το iOS 12, ενώ τώρα έρχεται η σειρά της Facebook.

Όπως ανακάλυψε η Jane Manchum Wong, η Facebook έχει ενσωματώσει ήδη εργαλείο για την παρακολούθηση του χρόνου που ξοδεύεις στην εφαρμογή με ονομασία “Your Time on Facebook”, το οποίο είναι κρυμμένο στην εφαρμογή του κοινωνικού δικτύο για συσκευές Android. Η Facebook επιβεβαίωσε ότι όντως έχει αναπτύσσει ένα τέτοιο εργαλείο και ότι γενικότερα αναζητά νέους τρόπους για να εξασφαλίσει ότι ο χρόνος που ξοδεύουν οι χρήστες στο Facebook θα αξίζει πραγματικά.

Με μια πρώτη ματιά στο screenshot μπορούμε να διακρίνουμε επιλογές για να λαμβάνεις ειδοποίηση όταν φτάσεις στο χρονικό όριο που έχεις θέσει ο ίδιος για χρήση της εφαρμογής. Η ενσωμάτωση του εργαλείου Your Time on Facebook αναμένεται σε κάποια από τις επόμενες αναβαθμίσεις της εφαρμογής.

[via]



Πηγή

The post Έρχεται νέο εργαλείο για παρακολούθηση του χρόνου που ξοδεύεις στο κοινωνικό δίκτυο appeared first on iTech News.



Add Your Comments

Disqus Comments