-->

Ματσάρα ανάμεσα σε Ιαπωνία και Σενεγάλη και όλα ανοιχτά πλέον στον όμιλο


Οι δυο νικήτριες της πρεμιέρας συγκρούστηκαν στο Central Stadium με στόχο μια ακόμα νίκη που θα τους έδινε συντριπτικές πιθανότητες για την πρόκριση στους 16. Αυτό που κυριάρχησε όμως ήταν η… αλληλοεξουδετέρωση, καθώς την επιθετική τους υπερδραστηριότητα ισοσκέλιζαν τα αμυντικά λάθη, που ειδικά για τη Σενεγάλη κόστισαν και διαμόρφωσαν το 2-2.

Το πολύ ωραίο παιχνίδι ξεκίνησε με τους Σενεγαλέζους να παίρνουν εξαρχής τα ηνία, αλλά και το προβάδισμα. Αυτό ήρθε στο 11’, όταν ο εντυπωσιακός Σαρ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Χαραγκούτσι στο δεύτερο δοκάρι έκανε απαράδεκτη κεφαλιά προς τα πίσω, ο Σαμπαλί σούταρε, ο Καβασίμα απέκρουσε ασταθέστατα πάνω στον Μανέ, που άνοιξε εξ επαφής το σκορ! Το γκολ μάλιστα του σταρ της Λίβερπουλ ήταν το πιο γρήγορο που έχει δεχθεί ποτέ η ομάδα της Άπω Ανατολής σε Παγκόσμιο Κύπελλο!

Οι Ιάπωνες αναγκάστηκαν πια να βγουν μπροστά και να «δουν» την εστία του Ενγιάγ, που ως τότε δεν είχαν καταφέρει να προσεγγίσουν. Στο 34’ η πίεση έφερε αποτέλεσμα, με τον Ινούι να σκοράρει για το 1-1! Ο Ναγκατόμο υποδέχθηκε βαθιά μπαλιά στα αριστερά της μεγάλης περιοχής, πάσαρε στον μέσο της Έιμπαρ, που με δεξί πλασέ στην αριστερή γωνία του Εντιάγ έφερε το παιχνίδι στα ίσια!

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, αλλά με πολλές φάσεις. Η Ιαπωνία «άγγιξε» το προβάδισμα στο 60’, με τον Σιμπασάκι να κάνει τη σέντρα από δεξιά συρτά, ο Οσάκο έπεσε με προβολή, αλλά δεν πρόλαβε τη μπάλα μπροστά από την εστία, ενώ λίγα λεπτά αργότερα (64’) ο Ινούι πλάσαρε εντυπωσιακά από δεξιά στο «Γ» του Εντιάγ, στέλνοντας όμως τη μπάλα στο δοκάρι!

Αντίθετα στη ροή του αγώνα όμως «χτύπησε» η Σενεγάλη με τον Βαγκέ (71’), που πλάσαρε από κοντά μετά το γύρισμα του Σαμπαλί κι έβαλε ξανά τους Αφρικανούς μπροστά στο σκορ.

Οι Ιάπωνες «απάντησαν» αρχικά με αλλαγές (Οκαζάκι αντί Χαραγκούτσι, Χόντα αντί Καγκάβα) και στη συνέχεια γκολ, αφού η δεύτερη μάλιστα αποδείχθηκε «χρυσή»! Η  άμυνα της Σενεγάλης υπέπεσε σε τρομερά λάθη, με τον Εντιάγ να βγαίνει άστοχα σε σέντρα, ο Ινούι γυρίζει από αριστερά και ο Χόντα με πλασέ σε κενή εστία ισοφαρίζει εκ νέου!

Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος, με τις ομάδες να μοιράζονται βαθμούς, φτάνοντας στους τέσσερις, καθώς κι εντυπώσεις. Πλέον όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, εν αναμονή και του τελευταίου αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής μεταξύ Κολομβίας και Πολωνίας.

Η βαθμολογία:

1. Σενεγάλη 4 (4-3)

2. Ιαπωνία 4 (4-3)

3. Κολομβία 0 (1-2) *

4. Πολωνία 0 (1-2) *

* με παιχνίδι λιγότερο

Η επόμενη αγωνιστική :

Ιαπωνία – Πολωνία (17:00)

Σενεγάλη – Κολομβία (17:00)

Οι συνθέσεις:

Ιαπωνία: Καβασίμα, Σόζι, Ναγκατόμο, Σακάι, Γιοσίντα, Σιμπασάκι, Χαραγκούτσι (75’ Οκαζάκι), Καγκάβα (72’ Χόντα), Ινούι (87’ Ουσάμι), Χασέμπε, Οσάκο

Σενεγάλη: Εντιαγ, Κουλιμπαλί, Σαμπαλί, Βαγκουε, Γουεγ, Σανέ, Εντιαγ (65’ Κουγιατέ), Μανέ, Σαρ, Νιάνγκ (86’ Ντιούφ)

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();



Πηγή

The post Ματσάρα ανάμεσα σε Ιαπωνία και Σενεγάλη και όλα ανοιχτά πλέον στον όμιλο appeared first on Daily-News.GR.



Add Your Comments

Disqus Comments