-->

Τώρα κατεβάζει αυτόματα άρθρα στη συσκευή σου για να τα διαβάζεις όταν είσαι offline

Τώρα κατεβάζει αυτόματα άρθρα στη συσκευή σου για να τα διαβάζεις όταν είσαι offline


Η τελευταία έκδοση του Chrome browser για συσκευές Android είναι πλέον διαθέσιμη και εκτός από τις κλασικές επιδιορθώσεις μικροπροβλημάτων φέρνει μαζί της μια πολύ σημαντική λειτουργία που θα βρουν ιδιαίτερα χρήσιμη όσοι κατοικούν σε περιοχές με περιορισμένη κάλυψη δικτύου τηλεφωνίας και όσοι δεν έχουν μεγάλα πακέτα δεδομένων.

Σύμφωνα με τη Google, η τελευταία έκδοση του Chrome browser αποθηκεύει αυτόματα διάφορα άρθρα σχετικά με την τοποθεσία του χρήστη όταν η συσκευή βρίσκεται συνδεδεμένη σε δίκτυο WiFi, έτσι ώστε να μπορεί να τα διαβάσει κανονικά όταν είναι offline.

Επιπλέον, όσοι χρήστες έχουν πραγματοποιήσει login στον Chrome browser θα βλέπουν άρθρα που θα επιλέγονται αυτόματα από τη Google με βάση το ιστορικό πλοήγησης του. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι η λειτουργία δεν είναι για την ώρα διαθέσιμη σε όλες τις χώρες, κάτι που αναμένεται ότι θα γίνει σταδιακά μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[Google]



Πηγή

The post Τώρα κατεβάζει αυτόματα άρθρα στη συσκευή σου για να τα διαβάζεις όταν είσαι offline appeared first on iTech News.



Add Your Comments

Disqus Comments