-->

Στην πρεμιέρα της εγγονής του Ζένιας Μπονάτσου ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος


Στη θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο» συμμετέχει η κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια Μπονάτσου, η οποία ακολουθεί τα καλλιτεχνικά βήματα του πατέρα της, αλλά και της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη. Στην πρεμιέρα της παράστασης βρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι της showbiz, αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου.

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το «παρών» στο θέατρο Ήβη, ήταν και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος θαύμασε από κοντά την εγγονή του, Ζένια Μπονάτσου. Για τη σχέση παππού-εγγονής έχουν γραφτεί αρκετά, ειδικά τους τελευταίους μήνες. Η νεαρή ηθοποιός σε πρόσφατη εμφάνισή της στο Πρωινό είχε μιλήσει με τρυφερά λόγια για την οικογένειά της και για το πόσο της είχε συμπαρασταθεί ο παππούς της, κυρίως, μετά το θάνατο του πατέρα της. Ωστόσο, αίσθηση είχε προκαλέσει η ατάκα της ότι «όλα τα ωραία τελειώνουν. Αυτό  δεν ισχύει πια», όταν εξηγούσε ότι στις μέρες μας είναι δύσκολο να είναι όλη η οικογένεια μαζί.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(‘div-gpt-ad-1539094622034-0’); });

Τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο στην έξοδο αυτή, τον συνόδευε η Νατάσα Καλογρίδη. Και είναι η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά από καιρό.

localStorage.clear();



Πηγή

The post Στην πρεμιέρα της εγγονής του Ζένιας Μπονάτσου ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος appeared first on Daily-News.GR.



Add Your Comments

Disqus Comments