-->

Με τη Μικαέλα θα ήθελες να ήσουν ξανά παιδί (photos)


Χωρίς δεύτερη σκέψη…

Αν χρησιμοποιείς το Instagram και σου αρέσει να ακολουθείς όμορφες παρουσίες, τότε ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις follow αυτή τη γυναίκα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Το όνομά της Μικαέλα Σκορτά. Όχι δεν πρόκειται για κάποιο μοντέλο (αν και θα μπορούσε), αλλά για μια γυναίκα της διπλανής πόρτας. Ίσως να τη θυμάσαι από το παιχνίδι του έρωτα που παιζόταν στον Ant1 πριν κάτι μήνες «Game Of Love». Αν όχι, θα μάθεις γι’ αυτήν τώρα.

Η 25χρονη κατάγεται από τη Μολδαβία και έχει σπουδάσει παιδαγωγός. Ποιο παιδί (και όχι μόνο) δεν θα ήθελε να έχει δασκάλα αυτή τη γυναίκα;

ADTECH.config.placements[5933567] = { params: { alias: «», key:»», target: «_blank» } };

Η μελαχρινή καλλονή εδώ και χρόνια εργάζεται σε μαγαζί εστίασης στην Κηφισιά. Αν την δεις σίγουρα θα εστιάσεις σε 2 σημεία. Τα υπέροχα μάτια της και το εντυπωσιακό σώμα της( 1.80 ύψος παρακαλώ). Το δεύτερο είναι… αποτέλεσμα του βόλεϊ που έπαιζε παλιά στον Πανελλήνιο, αλλά και των ατελείωτων ωρών που περνά στο γυμναστήριο.

Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα που έχει καταφέρει τα πάντα με το σπαθί της όπως αναφέρει και μπορεί κάποιοι και κάποιες να την παρεξηγούν, αλλά τονίζει πως όσοι την ξέρουν καταλαβαίνουν το ποια είναι.

Όνειρό της είναι να κάνει οικογένεια και μάλιστα να κάνει μικρή και παιδάκι. Τέρμα τα λόγια. Ήρθε η ώρα να την απολαύσεις στις παρακάτω φωτογραφίες!



Πηγή

The post Με τη Μικαέλα θα ήθελες να ήσουν ξανά παιδί (photos) appeared first on Daily-News.GR.



Add Your Comments

Disqus Comments