-->

Έτσι θα κρατήσετε το μωράκι σας προστατευμένο από τον ήλιο για το υπόλοιπο των διακοπών

Πώς μπορείτε λοιπόν να βεβαιωθείτε ότι το μωρό σας απολαμβάνει τον ήλιο με ασφάλεια;

Εννοείται πως το παιχνίδι πρέπει να γίνεται σε σκιά έτσι ώστε να προστατεύσετε το ευαίσθητο δέρμα του. Πάντα με ένα καπέλο, χαλαρά ρούχα και αντηλιακό. Συνιστάται να κρατάτε το μωρό σας στη σκιά όταν ο ήλιος είναι καυτός από τις 11πμ έως τις 3μμ.

Πώς μπορώ να κρατήσω τον ήλιο μακριά από το δέρμα του μωρού μου;

Προσπαθήστε να κρατήσετε το μωρό σας στη σκιά όσο μπορείτε, κάτω από τα δέντρα και με μια ομπρέλα. Κρατήστε το δέρμα του καλυμμένο με ρούχα κατασκευασμένα από ελαφρύ και χαλαρό ύφασμα, όπως το βαμβάκι.

Ένα καλοσχηματισμένο καπέλο θα σκιάσει το πρόσωπο, τα αυτιά και το λαιμό του μωρού σας. Επιλέξτε ένα καπέλο με έναν ελαστικό ή velcro ιμάντα που μπαίνει κάτω από το πηγούνι του.

Τα γυαλιά ηλίου για το μωρό σας θα προστατεύσουν τα ευαίσθητα μάτια του. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβά, αλλά πρέπει να είναι καλής ποιότητας γυαλιά.

Όταν βρίσκεστε έξω και με το μωρό σας, συνδέστε μια ομπρέλα στο καρότσι ή το καροτσάκι. Θυμηθείτε να ελέγχετε τακτικά για να βεβαιωθείτε ότι εξακολουθεί να την σκιάζει από τον ήλιο και να το ρυθμίσετε όταν χρειάζεται.

Εάν δεν μπορείτε να κρατήσετε το μωρό σας έξω από το φως του ήλιου, το επόμενο επίπεδο προστασίας είναι αντηλιακό.


Πηγή

The post Έτσι θα κρατήσετε το μωράκι σας προστατευμένο από τον ήλιο για το υπόλοιπο των διακοπών appeared first on Daily-News.GR.



Add Your Comments

Disqus Comments