-->

Επίσημη παρουσίαση των νέων iPad στις 7 Μαΐου


Η Apple απέστειλε προσκλήσεις για το επόμενο ειδικό event της με τίτλο “Let Loose”, μαζί με ένα γραφικό που απεικονίζει ένα Apple Pencil. Αυτό υποδηλώνει ότι στην εκδήλωση θα κάνουν την εμφάνιση τους τα πολυαναμενόμενα νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air, αφού φημολογούνται εδώ και αρκετό καιρό και νέοι αριθμοί μοντέλων εμφανίζονται σε πρόσφατες beta λογισμικού.

Οι προσδοκίες για τα νέα iPad είναι σε υψηλά επίπεδα από τότε που δεν υπήρξε εκδήλωση τον Οκτώβριο του 2023. Τα τελευταία χρόνια, οι εκδηλώσεις για τα iPad πραγματοποιούνται τους φθινοπωρινούς μήνες. Ωστόσο, δεδομένης της έλλειψης εκδήλωσης πέρυσι, πολλοί αναρωτιόντουσαν ποια ήταν τα σχέδια της Apple για τη συσκευή και πότε θα έρθουν οι ενδεχόμενες ενημερώσεις, δεδομένου ότι το iPad Pro ενημερώθηκε για τελευταία φορά τον Οκτώβριο του 2022 και το σημερινό iPad Air κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022.

Αναμένεται ότι θα ανακοινωθούν τέσσερα μοντέλα iPad σε αυτή την εκδήλωση, τα οποία θα είναι δύο νέες συσκευές iPad Pro και δύο νέες συσκευές iPad Air, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου iPad Air 12,9 ιντσών με μπροστινή κάμερα σε landscape προσανατολισμό, όπως είδαμε στο iPad 10ης γενιάς, καθώς και με επεξεργαστή M2. Άλλες αναβαθμίσεις στο iPad Pro φημολογείται ότι θα είναι ένα λεπτότερο περίβλημα, λεπτότερα bezels, μια επιλογή ματ οθόνης και ενδεχομένως η προσθήκη ασύρματης φόρτισης MagSafe.

Από την εικόνα της πρόσκλησης αντιλαμβανόμαστε πως θα δούμε αναβάθμιση για το Apple Pencil, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο παρουσίασης ενός νέου Magic Keyboard με ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία για τα δεδομένα της Apple.

Η εικόνα που περιλαμβάνεται φαίνεται επίσης να δείχνει μια απεικόνιση ενός Apple Pencil, η οποία θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η σειρά Pencil θα ανανεωθεί. Αυτό θα ήταν ευπρόσδεκτο, δεδομένης της μπερδεμένης φύσης της τρέχουσας σειράς (την οποία η Apple αναγκάστηκε να παράσχει έναν πίνακα σύγκρισης στον ιστότοπό της). Το Magic Keyboard θα μπορούσε επίσης να δει μια ανανέωση, λαμβάνοντας υπόψη ότι το υπάρχον μοντέλο κυκλοφόρησε το 2020, δίνοντάς του μεγάλη διάρκεια ζωής για τα δεδομένα της Apple.

Η εκδήλωση Let Loose της Apple θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου 2024 στις 17:00 ώρα Ελλάδας.



Πηγή

The post Επίσημη παρουσίαση των νέων iPad στις 7 Μαΐου appeared first on iTech News.



Add Your Comments

Disqus Comments